Ik ben werknemer (geweest)

PWRI wint communicatieprijs met 'Droomactie'!

22 mei 2015

PWRI heeft gewonnen in de categorie 'Beste in communicatie met deelnemers, gepensioneerden en slapers in 2015 - PBM'! Donderdag 21 mei was de prijsuitreiking. De jury gaf als reactie: 'Een gedurfde aanpak, een creatief voorbeeld voor maatwerk in communicatie.' 

Pensioen Bestuur & Management (PBM) kent in 2015 voor de negende maal prijzen toe aan pensioenfondsen op het gebied van pensioencommunicatie. 

Droomactie
PWRI had meegedaan met de 'Droomactie' die vorig jaar voor het eerst werd gehouden onder een beperkte groep deelnemers. Iedereen die tussen 1 april en 15 juli 2014 getrouwd was en iedereen die in juni of juli 2014 60 jaar was geworden ontving een felicitatiekaart. 

Er waren twee belangrijke boodschappen: 
1. Sta op belangrijke momenten in uw leven ook stil bij uw pensioen. 
2. Deelnemers die een kaart ontvingen, mochten meedoen aan de 'Droomactie' en maakten kans om hun droomwens in vervulling te laten gaan. 

Droomwens in vervulling 
Het bestuur had de winnaar gekozen: de heer Theo Visch uit Nieuwegein. Zijn droomwens was om één keer samen met zijn kinderen, pleegkind en kleinkinderen uit eten te gaan.

Onlangs heeft het bestuur de winnaar gekozen van de tweede Droomactie: de heer Jos Caspers uit Nijmegen. Zijn droomwens was om één keer samen uitgebreid te lunchen met zijn medebewoners van IrisZorg. Die organisatie biedt hulp aan kwetsbare mensen. Dankzij Jos én een luxe cateraar werd het een bijzonder leuke middag. Zijn grote wens is 26 april uitgekomen. In de volgende Flits leest u hier meer over. Kunt u het filmpje 'Winnaar Droomactie' niet zien, kijk dan op YouTube

Kunt u het filmpje 'Winnaar Droomactie 2' niet zien, kijk dan op YouTube.

Gerelateerde berichten

Geen gerelateerde berichten gevonden.