Ik ben werknemer (geweest)

Taart voor dertien bedrijven

14 februari 2019

In 2018 maakten dertien beursgenoteerde bedrijven aantoonbaar werk van het aan werk helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Philips Lighting, Vinci Energies, Accell Group, ASM International, Volker Wessels, ABN AMRO, Vodafone, Aegon, Koninklijke Philips, SAP SE, Willis Towers Watson, ENGIE, ASR.

Deze dertien bedrijven kregen allemaal een taart van PWRI als dank voor het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in 2018.

Het ideaal van PWRI
PWRI zorgt voor de financiële oude dag van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In onze ideale wereld biedt het bedrijfsleven hen duurzame arbeidsplaatsen. Om dat ideaal te helpen bereiken, belegt PWRI  € 100 miljoen van de totale beleggingsportefeuille in circa 50 beursgenoteerde ondernemingen. Door in die bedrijven te beleggen, kunnen we met hen in gesprek gaan. Ons doel is dat alle bedrijven hun inspanningen op het gebied van inclusief ondernemen, laten certificeren met het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO maakt zichtbaar wat de bijdrage van bedrijven is aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.