Over PWRI

Sociaal ondernemen

PWRI wil bedrijven stimuleren mensen ‘in te sluiten’ in plaats van uit te sluiten. Dit heet ‘inclusief ondernemen’ of ‘sociaal ondernemen’. PWRI werkt samen met All-Inclusion en het keurmerk Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO).

PWRI is een PSO-gecertificeerd bedrijf
Sinds 1 augustus 2016 heeft PWRI het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit keurmerk maakt zichtbaar dat wij in ons werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunen. Én dat wij hen in onze eigen organisatie een plek bieden. De PSO is een landelijke norm voor socialer ondernemen. Wij doen daar graag aan mee. Want wij vinden sociaal ondernemen heel normaal: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken mee op de werkvloer.

Waarom een PSO-keurmerk?
De overheid bedenkt maatregelen en wetten om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een gewone baan te helpen. Overheid en bedrijven werken daar samen aan. De PSO is hét keurmerk voor bedrijven die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo laten deze bedrijven zien dat ze socialer dan gemiddeld ondernemen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de PSO? kijk dan op www.PSO-Nederland.nl.