Ik ben werknemer (geweest)

Uw pensioen gaat omhoog met 12,51%

2 december 2022

Vanaf 1 januari 2023 verhogen wij uw pensioen met 12,51%. Dit heeft het bestuur besloten.

Wat betekent dit voor uw pensioen?

U krijgt meer geld. Het bedrag dat u elke maand van ons krijgt gaat omhoog. Het hogere bedrag krijgt u voor het eerst op 24 januari 2023. Eind januari krijgt u een betaalspecificatie met uw hogere pensioenbedrag. Wilt u niet wachten tot dan? Op de beveiligde online omgeving MijnPWRI kunt u vanaf 1 januari 2023 zien hoeveel pensioen u vanaf die datum gaat krijgen. U logt in met uw DigiD.

Hoe kan het dat PWRI de pensioenen nu verhoogt?

Elk jaar proberen wij op 1 januari de pensioenen te verhogen met de stijging van de prijzen. Dit noemen we ook wel toeslagverlening. Dat mag alleen als we daar genoeg geld voor hebben. Onze financiële situatie staat dit nu toe.

Bij het vaststellen van de verhoging heeft het bestuur rekening gehouden met de belangen van alle groepen deelnemers. Door de huidige stijging van de prijzen is deze verhoging extra belangrijk voor gepensioneerden.

Heeft u vragen?

Meer informatie over de verhoging vindt u door op onderstaande knop te klikken. Heeft u toch nog vragen? Bel ons dan. U bereikt ons op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur op 045 579 64 00. Wij helpen u graag.

Meer informatie over de verhoging

Gerelateerde berichten

Geen gerelateerde berichten gevonden.