Ik ben werknemer (geweest)

Wilt u meepraten over het beleid van PWRI?

5 mei 2023

En bouwt u pensioen op bij PWRI of ontvangt u pensioen van PWRI? Stel u dan kandidaat voor het verantwoordingsorgaan!

Als lid van het verantwoordingsorgaan (VO) komt u op voor de belangen van de bijna 200.000 mensen met pensioenrechten bij PWRI. Vanaf 1 januari 2024 komen er in het verantwoordingsorgaan vier zetels vrij voor mensen die pensioen ontvangen van PWRI. En er komen zes zetels vrij voor mensen die pensioen opbouwen bij PWRI. Daarom organiseren we dit jaar verkiezingen.

Stel u kandidaat!

Bent u achttien jaar of ouder? Dan kunt u zich tot vrijdag 16 juni 2023 aanmelden als kandidaat. Dit kunt u op uw eigen naam doen of via ouderenvereniging ANBO of de werknemersorganisaties FNV en CNV Connectief.

Hoe u zich kandidaat stelt, leest u op de pagina Stel u kandidaat op onze website. Heeft u alleen een AOV-tegoed? Dan kunt u zich helaas niet kandidaat stellen.

‘Denk niet dat het te moeilijk is’

Jeroen van der Geest was van 2012 tot 2016 lid van het verantwoordingsorgaan, namens de werkgevers. Nu zit hij in het bestuur van PWRI. Hij vertelt hier  waarom het bestuur het verantwoordingsorgaan belangrijk vindt. En hoe het is om lid te zijn van het verantwoordingsorgaan.

Wat gebeurt er allemaal rond de verkiezingen?

U ziet het in de tijdlijn hieronder.


 

Meer informatie over het verantwoordingsorgaan en de verkiezingen vindt u op de verkiezingspagina  op deze website.