Over PWRI
Meestgestelde vragen 
  1. Hoe wordt bepaald of mijn onderneming tot de portefeuille van het insluitingsbeleid behoort? Bepalend is of uw onderneming zich wil laten certificeren door PSO en/of wil stijgen op de PSO-ladder. Als dat zo is, dan is de kans groot dat PWRI uw onderneming opneemt in de lijst.
  2. Is de opname van mijn onderneming in de portefeuille van het insluitingsbeleid voor onbepaalde tijd? Nee, de portefeuille bevat maximaal 50 ondernemingen. De selectie vindt plaats op basis van certificering PSO. Ook moet een onderneming beursgenoteerd zijn.
  3. Hoe kan ik mij aanmelden bij PSO en wat moet ik daarna doen? In de 'Factsheet Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)' staat het PSO-aanvraagproces stap voor stap beschreven.
  4. Hoeveel extra geld belegt PWRI in mijn onderneming? Dit varieert per onderneming. Voor meer toelichting neemt u contact op met PWRI via e.knoppert@pwri.eu.
  5. Waar kan ik als werkgever terecht met mijn vragen over inclusief ondernemen? Al uw vragen over inclusief ondernemen kunt u mailen naar e.knoppert@pwri.eu.