Ik ben werknemer (geweest)

Extra ondersteuning voor zaakbehartigers op onze website

28 april 2022

Helpt u een deelnemer van PWRI bij zijn of haar pensioenzaken? Dan bent u zaakbehartiger. Wij hebben sinds kort een nieuwe functie op de website toegevoegd voor zaakbehartigers. Graag brengen we deze functie bij u onder de aandacht.

Extra informatie over pensioenonderwerpen

Op de website houden wij het taalgebruik eenvoudig voor de deelnemers. Ook vermijden we pensioentermen zoveel mogelijk. Als zaakbehartiger wilt u alles goed uitleggen aan de deelnemer. Wij begrijpen daarom dat u behoefte heeft aan meer detailinformatie en misschien ook aan de gangbare pensioentermen. Daarom hebben wij sinds kort extra ondersteuning voor zaakbehartigers toegevoegd aan de website.

De button 'INFO zaakbehartiger'

Deze nieuwe ondersteuning houdt in dat u als zaakbehartiger in de dialogen op de website aanvullende informatie krijgt bij onderwerpen die voor de deelnemer lastig te begrijpen zijn. Dit zijn onderwerpen zoals 'Met pensioen gaan' en 'Ziek of arbeidsongeschikt'.

Als er aanvullende informatie beschikbaar is, ziet u op de betreffende pagina een groene button met daarin de tekst ‘INFO zaakbehartiger’. Als u op deze button klikt, verschijnt er specifieke informatie over het betreffende onderwerp op uw scherm, gericht aan u als zaakbehartiger.

Deze specifieke informatie is voor de deelnemer vaak te ingewikkeld. U als zaakbehartiger kan deze informatie echter wel begrijpen. Met deze informatie kunt u samen met de deelnemer het onderwerp bespreken.

Heeft u toch nog vragen over een onderwerp? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Bent u nog niet aangemeld als zaakbehartiger?

Laat u dan door de deelnemer aanmelden via de onderstaande knop. Wij kunnen u dan rechtstreeks informeren.

Aanmelden zaakbehartiger