Ik ben werknemer (geweest)

Bij deze bedrijven doet iedereen mee!

11 maart 2022

Goed nieuws! Marianne van Schaik van All-Inclusion heeft namens ons pensioenfonds twee felicitatietaarten mogen uitreiken. De felicitaties gaan naar Kersten Hulpmiddelen en Industrial Solutions Zuid-Oost B.V.

Kersten Hulpmiddelen is een dochter van het bedrijf Value8 N.V. Zij hebben trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO. Iedereen mee laten doen op de arbeidsmarkt is voor hun belangrijk.
De baas van het bedrijf, Bas Alberts, zegt daar zelf over: "Dan gaan heel veel dingen vanzelf. Medewerkers vragen nu zelf of een nieuwe werknemer er een mag zijn die een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Wij merken dat het niet alleen gaat om onze prijs en kwaliteit, maar ook omdat wij een sociaal bedrijf zijn. En dat alles resulteert in trede 3.”

Industrial Solutions Zuid-Oost B.V., onderdeel van VINCI Energies NL, heeft ook trede 3 bereikt. En niet voor niets! Andeline Bekkers, HR-manager, zegt hierover: “Bij VINCI Energies en haar merken zijn alle mensen welkom. We vinden dat meedoen belangrijk is. We hebben allemaal een talent en daarom kan iedereen bij ons aan het werk. Omdat er bij ons veel verschillende banen zijn, vinden wij dat iedereen een plek verdient om te werken.”

PWRI dankt iedereen bij Kersten Hulpmiddelen en Industrial Solution voor deze fantastische ontwikkeling en de betrokkenheid en inzet voor een samenleving waarin iedereen meedoet! In het bijzonder bedankt PWRI Mieke Wijnen van Kersten Hulpmiddelen en Andeline Bekkers van Industrial Solutions, en Marianne van Schaik voor haar begeleiding.