Ik ben werknemer (geweest)

Bij deze bedrijven hoort iedereen erbij!

5 mei 2022

Fantastisch! Marianne van Schaik van All-Inclusion heeft namens ons pensioenfonds maar liefst drie felicitatietaarten uitgereikt. De felicitaties gaan naar Aegon, Fujitsu Nederland en Kone.

Geweldige prestatie van Kone
Van Aspirantstatus direct door naar Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Ruud Feenstra, directeur HR, en Loïs van den Berg, stagiair HBO-HRM, hebben samen met hun organisatie hard gewerkt om deze groei waar te maken. Dat zij uiteindelijk zelfs op Trede 3 uitgekomen zijn, was een welkome verrassing. Ruud Feenstra: “Wij willen een bijdrage leveren aan de toekomst van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij maken een mooie carrière voor ze binnen Kone mogelijk. Hiermee laten wij onze klanten zien dat wij onze verantwoordelijkheid nemen. Dat PWRI grote bedrijven aanmoedigt ervaren wij als positief. Dat kan andere bedrijven overtuigen om hetzelfde te doen." 

Fujitsu Nederland is trots
Fujitsu Nederland heeft trede 1 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen behaald. Claire-Anne Kottman, manager HR, vertelt: “Iedereen mag bij ons zijn wie hij of zij is. Hoe meer verschillend ons personeel is, hoe meer energie wij hebben en creatief wij zijn. Het is leuk om te zien dat mensen hier nieuwe kansen krijgen en echt blij zijn. Net als onze klanten, die sociaal ondernemen ook als doel hebben.”

Een mooie stap voor Aegon
Aegon heeft de trede 'Aspirant' bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO. Daarom kreeg het Diversity & Inclusion team de felicitatietaart. De uitdaging voor het team is nu de groei naar een volgende Trede.


PWRI bedankt iedereen bij deze ondernemingen voor hun inzet en de kans die zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt biedt!