Ik ben werknemer (geweest)

Boskalis behaalt PSO Trede 1!

8 juni 2022

Op de foto staan Daphne Geeve (links), Sandra Eijkelenboom (beiden HR-adviseur) en Remco van der Hoek (Manager HR) van Boskalis Nederland. Met de felicitatietaart van ons pensioenfonds en het certificaat van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Want Trede 1 is bereikt!

Voor Boskalis betekent dit dat het bedrijf meer dan gemiddeld presteert als het gaat om hoeveel banen er zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Remco van der Hoek: “De behaalde trede is een mooie start. Ons plan is om verder te groeien op de PSO ladder. Boskalis wil een goede werkgever zijn waarbij talent iets van iedereen is. Uitsluiten past daarom niet bij ons. Laatst zijn wij bijvoorbeeld gestart met het programma "Start je Toekomst In onze Projecten (STIP)", waarbij Boskalis mensen omschoolt tot vaklieden."

Super dat Boskalis dit voor elkaar heeft gekregen en hun doel uitspreekt! Zij zijn hier terecht heel trots op. Op naar een volgende felicitatietaart! En dank aan Marianne van Schaik van All-Inclusion voor haar begeleiding.