Ik ben werknemer (geweest)

ISS Nederland vanuit het niets op trede 3 van PSO

14 november 2022

Alleen maar blije gezichten en een feeststemming bij ISS Nederland!
En dat is meer dan terecht als je vanuit het niets binnenkomt op trede 3 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen van PSO Nederland. En dus ook reden voor taart. Deze is namens PWRI door Marianne van Schaik van All-Inclusion uitgereikt aan de trotse aanwezigen van ISS Nederland.

Keurmerk is bijzonder en iets om trots op te zijn
Robert Oosting, Head of Diversity & Inclusion, legt uit wat dit keurmerk zo bijzonder maakt. 

“Bij ISS Nederland doen we veel om mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie aan het werk te helpen. Het is goed dat dit meetbaar wordt gemaakt door een officieel erkend instituut zoals PSO Nederland. Zij hebben ons uitgebreid ge-audit, zowel kwantitatief als kwalitatief, en ons uiteindelijk beloond met de hoogste trede, trede 3, op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.”

Volgens Edu Peek, Algemeen directeur, is het behalen van het certificaat iets om trots op te zijn.

“Mensen krijgen bij ons een baan, groeien door, ontwikkelen zich en stromen door naar een baan buiten ons bedrijf. Het bieden van passend werk en ontwikkelen van mensen hoort bij ISS.”

Wat fantastisch dat mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie een kans krijgen bij ISS Nederland en zich verder kunnen ontwikkelen. Dank aan alle medewerkers van ISS. Wij zetten jullie graag in het zonnetje.

Op de foto zijn van links naar rechts te zien: Gemmie Hermens (People & Culture Director), Edwin van der Pol (Manager Sociale Innovatie), Edu Peek (Algemeen Directeur) en Robert Oosting (Head of Diversity & Inclusion).