Ik ben werknemer (geweest)

Wat vindt u van onze communicatie?

13 juli 2022

Wilt u dat met ons delen? Sluit u dan aan bij onze klankbordgroep. U beoordeelt samen met andere enthousiaste leden of onze website en brieven duidelijk en begrijpelijk zijn. Hierdoor kunnen wij onze communicatiemiddelen verbeteren. En zo draagt u bij aan een betere communicatie met u en uw collega's. In dit bericht leest u hoe u zich kunt aanmelden.

Als lid van de klankbordgroep controleert u of de communicatie van PWRI duidelijk en begrijpelijk is. Samen met de andere leden adviseert u het pensioenfonds daarover. Hierdoor kunnen wij onze website, brieven en andere communicatiemiddelen verder verbeteren. U hoeft geen kennis van pensioen te hebben. Het is juist goed om met een frisse blik naar onze communicatie te kijken.

De klankbordgroep komt drie keer per jaar bij elkaar. Deze bijeenkomsten vinden meestal plaats bij het bestuursbureau van PWRI in Utrecht. Kan dat door omstandigheden niet, zoals bijvoorbeeld door corona? Dan vergaderen we online.
Naast de reiskostenvergoeding ontvangt u voor elke bijeenkomst een financiële vergoeding.

Meld u aan!
Wilt u meehelpen om de communicatie van PWRI verder te verbeteren? Meld u dan aan voor de klankbordgroep. Dit doet u door een e-mail te sturen naar communicatie@pwri.nl.

In deze e-mail vermeldt u:

  •        uw naam;
  •        uw woonadres;
  •        uw telefoonnummer;
  •        de naam van uw werkgever.

Kent u iemand die dit ook interessant zou vinden? Wijs diegene dan op de mogelijkheid om zich aan te melden.

Gerelateerde berichten

Geen gerelateerde berichten gevonden.