Over PWRI

PWRI ondersteunt mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie

PWRI stimuleert bedrijven mensen in te sluiten in plaats van uit te sluiten. Dit heet ‘inclusief ondernemen’ of ‘sociaal ondernemen’. PWRI werkt samen met All-Inclusion en het keurmerk Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO).

PWRI is een PSO-gecertificeerd bedrijf

Sinds 1 augustus 2016 heeft PWRI het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit keurmerk laat zien dat wij in ons werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunen. Én dat wij hen in onze eigen organisatie een plek bieden.

De PSO is hét keurmerk voor bedrijven die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo laten deze bedrijven zien dat ze socialer dan gemiddeld ondernemen. Wij doen daar graag aan mee. 

Het insluitingsbeleid van PWRI

PWRI wil beursgenoteerde ondernemingen stimuleren om alle mensen kansen op werk te bieden. Hierom beleggen we een klein deel van onze portefeuille in bedrijven die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan willen geven: onze ‘insluitingsportefeuille’.

Op die manier kunnen we met de ondernemingen in onze onze ‘insluitingsportefeuille’ in gesprek komen over banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Veel van deze ondernemingen doen mee aan de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Van de vijftig bedrijven in deze beleggingsportefeuille hebben 33 een PSO-keurmerk.