Over PWRI

Vacature bestuurssecretaris bestuursbureau PWRI

Werken voor hét pensioenfonds in Nederland dat staat voor zijn bijzondere deelnemers en voorop loopt bij de overgang naar de nieuwe pensioenregels.
Met een team van betrokken en enthousiaste professionals het bestuur van dat pensioenfonds ondersteunen op alle beleidsonderwerpen.
En dat alles in het teken van een zo goed mogelijk pensioen voor de deelnemers van het fonds.
Dat kan nu bij het bestuursbureau van het bedrijfstakpensioenfonds voor Werk en (re)Integratie (PWRI)!

Voor ons team zoeken wij een fijne collega, die het aanspreekpunt is voor het (dagelijks) bestuur, het verantwoordingsorgaan, de raad van toezicht en de sociale partners van ons fonds, als

BESTUURSSECRETARIS

Wat verwachten wij van jou?

Wat neem jij mee?

Wat bieden wij jou?

Het betreft een functie voor 32 uur per week in een professionele en flexibele omgeving met een informele en collegiale sfeer. Naast een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden bieden wij je mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt alle ruimte om invulling te geven aan jouw ondersteunende rol als bestuurssecretaris. Met genoeg dynamiek. Het fonds zit midden in de transitie naar de nieuwe afgesproken pensioenregeling. Samen met je collega’s en onze bestuursleden kun je in deze interessante periode echt van betekenis zijn voor onze bijzondere deelnemers.

Het bestuursbureau is gevestigd in Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station.

Wie zijn wij?

PWRI is hét pensioenfonds voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werknemers in de Sociale Werkvoorziening en die vallen onder de Participatiewet bouwen bij PWRI pensioen op als zij niet al elders actief aan een pensioenregeling deelnemen. PWRI beheert circa €10 miljard aan vermogen van ongeveer 185.000 deelnemers.

PWRI wil een zo goed mogelijk pensioen bieden tegen zo verantwoord mogelijke kosten. Het fonds neemt bewuste en verantwoorde risico’s.

PWRI heeft een bestuur met acht leden. Zij bepalen het beleid van het fonds. Het bestuursbureau (inclusief de bestuurssecretaris acht collega’s) bereidt alle vergaderingen voor en ondersteunt het bestuur, de commissies van het bestuur, de raad van toezicht en het verantwoordingsorgaan. Ook monitort het bestuursbureau de externe partijen die diensten verlenen aan het fonds.

Voor meer informatie over het fonds en de verder betrokken partijen, kijk op www.pwri.nl.

Ben jij enthousiast om ons team te versterken?

Heb jij een goed gevoel voor politieke verhoudingen? Kun jij tactisch optreden in lastige situaties en op het juiste moment tegenwicht geven aan de leden van de gremia, adviseurs en uitbestedingspartners? Ben jij in staat om (onder druk) met een helicopterview regie te voeren en tegelijkertijd met de voeten in de klei te staan? Ben jij accuraat en samenwerkingsgericht? Ben jij procedureel sterk en een verbindende, stevige persoonlijkheid? Dan willen wij graag met je kennismaken!

Stuur voor 16 februari 2024 een korte motivatie en je curriculum vitae naar m.vermeulen@pwri.eu ter attentie van Wim Hoek (directeur bestuursbureau). Voor eventuele vragen kun je bellen met Maureen Vermeulen (officemanager), 06 30 588 445.